Buang blackhead & whitehead dengan cara yang mudah

Assalamualaikum..Ada masalah blackhead dan whitehead?Pernah dengar pasal Vietnam Mask?Alaa..Mask yang kecil molek tu..Tak taw?Meh tengok gambar kat bawah ni..




Kecik ja botol dia..Dalam 22g..Mask ni dalam bentuk cecair taw..Boleh guna 1-2 kali dalam seminggu..Boleh lah kan tahan sampai sebulan atau 2 bulan macam tu..Masa beli,akan dapat sekali dengan kertas tisu macam gambar kat bawah ni..Kertas tisu ni untuk korang tempekkan kat atas mask tu..Tunggu antara 15-30 minit..Bila dah kering,tarik ja kertas tu..




Memang best..Tak macam mask yang Za guna sebelum ni..Vietnam mask ni berjaya tarik keluar blackhead dan whitehead yg Za ada kat hidung.. ^_^ Dah tak banyak macam dulu dah..Korang tak percaya?Meh Za belanja gambar.Mohon jangan geli.. :P






Kasi zoom sikit..Banyak kan?Memang guna mask ni habis tercacak keluar semua..Lepas guna,rasa ringan ja hidung ni..Sebenarnya,mask ni boleh guna untuk seluruh muka dan belakang badan..Terpulang kat korang nak tempek mask tu kat mana..SELURUH MUKA BOLEH GUNA!!
Tak nak try ke?? Eh,lupa pulak nak terangkan cara guna mask ni..Mudah ja...


Tekapkan tuala/kapas yg dituam dengan air suam di tempat yg korang nak letak mask.Letak mask dan kertas tisu yg disediakan..Biar kering selama 15 atau 30 minit.Lepas tu,korang boleh tarik.Last sekali,basuh muka dengan air.. 





* Berminat boleh whatsapp Za ( 0174256371 ).. Harga rm20 termasuk kos pos semenanjung Malaysia..


7 comments:

  1. harga dia berapa tu hihii..biasa tgk

    ReplyDelete
  2. teringin nak beli..tapi tak terbeli beli..huhu

    ReplyDelete
  3. kat mana nak beli nie ??? reply dekat blog saya please. haha.. berminat nak cuba.. :)

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.