Segmen : Saya Blogger Negeri

picit sini untuk join


hai korang..aku jumpa segmen ni time ronda2 dashboard..so,tengah boring ni..join je la..mudah je..blogger dari mana?dari KEDAH DARUL AMAN..sama dengan tuan punya segmen..hehehe...kat kedah macam2 ada..hampa mai ja..boleh tengok menara alor setar..hampa nak pi pantai?jom pi pantai merdeka..syok ooo...malam kalau nak keluar pi laa uptown sungai petani..depan bangunan Kapitol tu..makan char koey teow ngan nasi lemak sambal sotong ka..hehehe..sedap sehingga menjilat camca..tu ja kot..heheh..

tag : fara

39 comments:

  1. dr segmen sama..follow sini dh ^^

    ReplyDelete
  2. comelnya blog ni!
    dri segmen yg sama,done follow sini
    hit me back :)

    ReplyDelete
  3. here

    http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  4. follow sini dah ..
    dari segmen yang sama ..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;)salam ukhuwah.

    saya tempek banner awak di blog saya :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg same
    follow kay
    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama, singgah :) catberrymilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. yong dri bumi allah
    mai la dtg perok


    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  10. hai singgah sini. Dari segmen sama. sy dari Sabah.Slm kenal..
    http://www.kisahemasputih.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  12. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di senja hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. weeeeee.... terbang dari terengganu ke kedah! seronoknya di kedah! pernah pergi sekali je dulu masa hantar kak belajar.. huhu... ok, done folow sini.. ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen folow dari perak hihi

    http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  15. Blogger Johor datang ke Kedah,
    Membawa hajat sebesar gunung,
    Terjah pun sudah follow pun sudah,
    Harapkan tuan hamba kembali berkunjung.

    http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    *pernah juga sampai kedah.. :)

    ReplyDelete
  17. blogger selangor dtg terjah blogger kedah. hai ! salam perkenalan. awat comey benar blog ni? follow u ! jom dtg blog comot niera :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik...

    Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  19. blogger dari KEDAH datang singgah n follow..dari segmen yang sama...
    http://dayahzul92.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  21. Blogwalking kat sini,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

    Terima kasih (^_^)

    ReplyDelete
  22. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  23. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  24. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  25. salam dari blogger KELANTAN...

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  26. hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  27. salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

    http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  28. salam kenal..
    i follow dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  29. hai ! Mailey datang melawat ! dari segmen yang same ! jum singgah ! follow dah lama :) ! !

    http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  30. hi . im blogger from kluang, johor .
    salam kenal and feel free to visit me back . done following here ! XD

    http://bungajauh.blogspot.com

    tengss !

    ReplyDelete
  31. blogger melaka dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  32. dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^_^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  33. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  34. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  35. Salam..
    Dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog saya
    dari pahang :D

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    p/s : dah follow sini :D

    ReplyDelete
  36. SALAM SINGGAH :) SAYA SERTAI . FOLLOW ME YE :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  37. datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  38. Follower awak ke 418 :)

    Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  39. salam....jenjalan....slamat kenal ya...

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.