1 surat buat hati bercelaru


selamt petang...tadi pak cik posmen hantar surat..*memang tugas dia kan*memang pun..aku tak keluar pun tadi..ayah ja pi ambik..dengan berharapnya surat tu untuk aku..*sebenarnya aku memang tengah tunggu pun,hadiah segmen2 yg aku join*.tapi tak...menggigil terus bila baca muka depan kat alamat..UNIT PENGAMBILAN KHAS PELAJAR !! ya allah..dengan ketar,dok fikir macam2..then koyak jugak sampul tu..nampak tajuk pertama ...PERHATIAN : KEMASUKAN AWAL BAGI DIPLOMA SAINS KESIHATAN . yes2...jururawat ialah cita2 nombor dua aku lepas nak jadik cikgu.:P
tapi,nak kena temuduga..ketar beb...persoalannya ?? NAK PI KE DAK? :-/

P/s : korang bagi la idea sikit...ya Allah,permudahkan hati hambaMu ini untuk membuat keputusan yg sebijak2nya..huhuhu

9 comments:

  1. wahh tahniah dear..btw, ambik lah peluang tu, insya ALLAH peluang pertama selalunya peluang yg terbaik..good luck interview nanti.. hehehe, rilex je tau masa interview nanti jgn jd mcm sue dulu, gelabah, tp nasib baik dpt jugak :D

    ReplyDelete
  2. pergi je lah kak. dah rezeki datang tuu :)

    ReplyDelete
  3. better awak pegi sebab jururawat cita2 awak

    ReplyDelete
  4. wah.. tahniah.. dapat sambung kat ne tu dear..=)

    ReplyDelete
  5. thniah! hanna rase better awak pergi kot. mane taw rezki dpt nanti.. heee, btw..dip kat mne tu? heee, :D
    jom bace entry baru hanna :)
    http://www.farhanabiella.my/2013/02/counting-day.html

    ReplyDelete
  6. miss sue : mood takut,gelabah,gemuruh semua ada.
    tasyra : insyaallah..
    hanim : thanks !
    lissa lalisa : insyaalllah..:)
    farah syamimi : ok,insyaallah..
    intan izwani : kena gi temuduga dulu..
    hanna : insyaallah..tq..:)

    ReplyDelete
  7. Wah samelah kite. Saye pun dpt gak, tapi tak minat pun sbb ambil twrn tu ,awak kena join PTPTN. Ianya riba' dan yang penting ianya pihak swasta yang punya. Bayangkan kalau temuduga diterima terus kena byr RM500 . Yura just nasihat, takut menyesal di kemudian hari. Itu lah yang ibu Yura ckp bile baca surat tu . Arigatougozaimasu (^_^)/

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.