Tempahan

ihsan google :D

TEMPAHAN DITUTUP!
hai korang...aku tak taw nak update ape kat blog...so..nak tanya ni...kalau aku buat tempahan edit blog,ada tak yg nak try?huhuhu.aku taw aku bukan teror macam blogger otai..tapi nak jugak try edit blog orang lain...tak mahal.just rm5 je..cara bayaran melalui TOPAP MAXIS.aku dah try mengedit blogskin and washed denim template...sikit2 boleh la.berpandukan tutorial yg tersedia di google..header dan banner boleh la buat.tapi tak cantik mana pun..

ni contoh blog yg aku dh design :



p/s : berminat?sila pm za di fbpage yg terletak di Maklumat Rahsia.. :)

10 comments:

  1. berkenn sgt tpi xthu mcm mne nk byr plk tu :(

    ReplyDelete
  2. klau adda nak tempah bleh x..mmg berminat ni.. :)

    ReplyDelete
  3. nak blajar... buatlah kelas edit template

    ReplyDelete
  4. terbaik... kagum klu kaum wanita ni pandai disign2 ni

    ReplyDelete
  5. Salam.. ala, x buat lagi ke? klu buat bgtau ea^^ tQ

    ReplyDelete
  6. Kalau saya nak buat tempahan boleh takk ? Tolong editkan blog saya ?

    ReplyDelete
  7. boleh tolong edit blog saya tak??

    ReplyDelete
  8. @Fatin Izzati : Za tak ambik tempahan dah..maaf ya..

    @coke sundae : Za tak ambik tempahan dah..maaf ya..

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.