Segmen: Memori 2012 Terpahat di Ingatan





memori yang terpahat di ingatan 2012?ada banyak sangat...tahun ni tahun last memakai pakaian seragam sekola menengah*baju kurung putih dengan kain sarung biru tu*terpaksa berpisah dengan kawan2 sealiranbanyak kenangan g kami kongsi bersamakelas 5V memang happening gler..cikgu2 pun tak larat nak layan kerenah kami semua..tak dapat digambarkan macam mana happeningnya kami semua..sesungguhnya kenangan2 tu semua akan tetap ada dalam ingatan walaupun kami terpisah,tapi kami tetap akan tetap di ahati selama-lamanya.

*gambar takde,tak sempat nak tangkap gambar hari tu*sorry...:')


korang kalau nak join ,picit sini !


tag : fara , hanan

3 comments:

  1. wah dh hbis bljr..mmg syok..hehe..psni msul alam baru plak..enjoy every moment ok..

    saya join segmen yang sama..jom terjah..follow back..salam kenalan

    http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  2. tq sudi join.. ^_^

    tq juga semua yang terjah menerjah memori 2012 kawan2 blogger..

    jom check memori kawan-kawan kita dengan list peserta ni.. happy blogging olls!

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.