Kasut baru




Assalamualaikum..Kasut baru untuk diri sendiri..Mahal ke murah?Tak penting sebenarnya untuk Za harga kasut tu.Za lebih pentingkan keselesaan..dan lawa.Hahaha..bagi pandangan Za kasut dalam gambar tu simple sebab tu lawa.Eh?Apa2 ja lah..Motif tunjuk kasut baru?Saja nak wujudkan 1 entri untuk diupdate..hehehehe.. :P



P/S : Malam ni hujan,tidoq syok ni.. hahaha..


15 comments:

  1. Lawa la za x pe jnji selesa kan

    ReplyDelete
  2. betul tu..tak kisah murah atau mahal asalkan boleh dipakai hehe..
    klik 3 INTI malam nie

    ReplyDelete
  3. Cik akak pun sama za...beli.yg suka je..hihi

    ReplyDelete
  4. yang penting selesa dan tahan lama..murah ke mahal itu tolak tepi..Kita yang nak guna..kan??kena la pilih betul..:)

    ReplyDelete
  5. Wahh comelnyerr ..Kalau selesa takpe la beli hehehe ....

    ReplyDelete
  6. Comel..Kak wana pun sila pkai flat shoes mcm tu..selesa sgt dan nmpk comel dikaki..her :)

    ReplyDelete
  7. omeynyer..tringin nak flat shoes..hihi..
    umah kita pun hujan..best zz..

    ReplyDelete
  8. cantik...taste kita sama..flat, and ribbon..huhu

    ReplyDelete
  9. simple dan menarik.yang penting selesa bila dipakai

    ReplyDelete
  10. aloooo comellll... floral floral getuu.. hikhik

    ReplyDelete
  11. Comel jer ... Senang nak suai padan ngan seluar, skirt or baju kurung ...

    ReplyDelete
  12. comei...
    jnji selesa ja kasut tue... cntik di mata kita

    ReplyDelete
  13. comelnye kasut... selesa tu yg penting :)

    ReplyDelete
  14. Lawa. Betul yang penting kita yang nak pakai ni rasa selesa.

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.