7 Things About Siti Zawiah - Versatile Blogger Award

Assalamualaikum..ditag oleh Hidayah .Terima kasih..kelmarin kena tag,hari ni baru nak update.takda idea sebenarnya..


  • Thank the nice fella who gave you this award ;)
  • Include a link to their blog
  • Select 15 blogs/bloggers you've recently discovered/followed regularly. 
  • Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award
  • Tell the person who nominated you with 7 things about yourself




7 Things About Siti Zawiah - Versatile Blogger Award



PEMALU 
Sangat2 pemalu..Malu kalau jumpa orang tu,malu nak jumpa orang ni.Malu nak mulakn ni,malu nak mulakan tu.Malu nak buat ni,malu nak buat tu..Semua malu..hehe..Tapi ikut situasi dan keadaan lah kan..Takkan dok tak dok nak malu..Tu org panggil malu tak bertempat..


CEPAT MERAJUK
Yes..cepat sangat merajuk..pantang kena marah,terus merajuk.lari masuk bilik,tutup pintu.hahaha.ok over sangat kalau macam tu.Tapi yg cepat merajuk tu betul lah..tapi style yg sekejap ja merajuk,kalai dipujuk,ok lah..


SUKA PANTAI
Kalau ada masalah or hati tak tenang,Za suka pi pantai..tengok ombak..kena angin pantai..best..rasa macam tenang ja..sebab alam semulajadi ni kan boleh jadi terapi untuk hilangkan stres.. *kalau salah,sorry*


SIMPLE
Seorang yg simple sangat..tak kiralah dari segi pakaian,makanan,or anything lah..dari segi pakaian boleh nampak sangatlah sebab tersangat simple,jenis yg tak makeup and tak bergaya sangat.


PINK
Pink?why pink?Ramai kawan2 tanya Za,takda warna lain ka nak minat?Hahaha..ok..memang lah ada,tapi pink tetap nombor 1 sebab memang dari kecik minat warna pink tu..Mungkin sebab dipengaruhi oleh karakter Barbie kot..Barbie kan pink,pink,pink.... *kebanyakan benda Za semua pink*


TAK SUKA BERGAMBAR
Tak percaya eh?Korang kena percaya..hehe..sebab it's true!!Bukan bermaksud yg Za tak suka bergambar langsung,jarang2 bergambar..selfie,welfie bagai..Cuma jaaaaarang-jaaaaaarang nak bergambar..Kawan2 pun taw sikap Za yg satu ni..


KASAR
Za seorang yg kasar sebenarnya..Tapi ramai yg cakap Za seorang yg lemah-lembut..*lemah lembut tang mana pun tak taw laaaahhhhh* Setiap orang pandangan berbeza2 kan..so,biar ja lah..hehe..



Ok,dah habis..takda idea sebenarnya..tu pun dah habis perah otak pikiaq..so,Za nak tag kat korang pulak k.. selamat menjawab !

14 comments:

  1. pasal gambar tu samalah tengan titew haha.
    goodluck ZA!

    ReplyDelete
  2. awak . terima kasih tag :) ni entry khas yg yaya dah bt untuk 7things about ni http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/08/7-things-about-yaya-versatile-blogger.html

    btw , yaya pun suka yg simple2 je :D

    ReplyDelete
  3. Terima kasih tag . InshaaAllah , ada masa wani akan join (:

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. alaa..macam mana sis taw ni..ish..ish..malu lah.. :p

      Delete
  5. wahhh kena tag lagilah.... jemputlah bace yg kite tulis sebelum ni ye.... :D

    ReplyDelete
  6. pemalu sama la lya pun pemalu..tpi kat blog tak malu sgt sbb bukan face to face hhee

    ReplyDelete
  7. hee thank you for the tag . nanti ada masa baru kite buat . and yeah.kite pun pemalu juga haha

    ReplyDelete
  8. Baru kenal lebih mendalam sikit pasal siti..
    Eh2.. akak kena tag jugak la kat sini.. InsyaAllah nanti akak try usahakan yer.. =D

    ReplyDelete
  9. Hahaha.aina suka brgmbar tapi tak suka upload masuk dalam internet. Rimas. HahA

    ReplyDelete
  10. Thanks sebab tag.Nanti ada masa saya jawab ye ^^

    ReplyDelete
  11. alamak! kena tag pulak. hihi thanks syg
    ada masa nanti FD post ye

    ReplyDelete
  12. Dah jawab. ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/09/7-things-about-wani-versatile-blogger.html

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.