GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE



Assalamualaikum..

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Jadi follower blog ini -  Dah follow.. ^^, (132)
  2. Like Facebook "ARIESCAPE SHOPPE" - Done like ^^,
  3. Copy dan pastekan banner di atas dan backlink kan ke entry ini. -Done ^^,
  4. Buat satu entry khas mengapa anda rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe. - Sebab..eeerrr..tak taw...huhuhu..kalau ada rezeki nak menang dress yg superb lawa giler tu,Alhamdulillah..kalau takda pun takpa,  * entry khas apa lah yg aku merepek ni*
  5. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen - On the way.. ^^,
  6. Entry yang menarik akan dipilih sebagai pemenang. - Tahniah kepada pemenang yg terpilih nanti..^^,
  7. Semoga berjaya! - Terima kasih ! ^^,


Tarikh tutup : 30 September 2014

Hadiah menarik menanti anda! 

Sehelai dress dari Ariescape Shoppe mengikut pilihan anda.

11 comments:

  1. hai.. gud luck..
    singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html

    ReplyDelete
  2. All the best !! Amboi alasan .. Hahahaha :D Rezeki ada di mana-2

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :D goodluck k

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama.... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen...good luck

    ReplyDelete
  6. Bestnya kalau menang kan...good luck yer..

    ReplyDelete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html (30sept)

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan.. :)

    hai.. dari segmen yang sama.. :) good luck sis!

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan dari saya... terima kasih kerana menyertai Giveaway by Ariescape Shoppe. PM page untuk claim hadiah sagu hati ye... =)

    done follow your blog... =)

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.