GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP



Assalamualaikum...jom ramai2 join..mintak2 ada rezeki nak menang,hadiah menarik weyh..tekan banner kat atas kalau nak join jugak.. :)

29 comments:

  1. Selamat bersegmen ye...membalas kunjungan di sini...

    ReplyDelete
  2. al the best ya... ni akak nak tanya lagi.. haha... za asyik jadi mangsa pertanyaan je... doodle tu za tempah ke buat sendiri? cantiklah... hihi

    ReplyDelete
  3. maksud akak doodle kat header tu.. comel sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doodle tu Za ambik kat google ja kak KM..hehe

      Delete
    2. hahaha... habislah akak duk belek blog awak je ni... sbb menarik perhatian akak... =)

      Delete
  4. Thank you sudi join Segmen Giveaway CT.
    Senarai peserta dah update..
    bolehla semak --> Senarai Peserta Giveaway Merdeka : Penang Mari Baq Ang By Siti Yang Menaip
    Good Luck ^^

    ReplyDelete
  5. hai.. gudluck..
    singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  6. Good luck and all the best :)
    Singgah dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  7. salam..singgah
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  8. hye!
    bw here ^__^
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    dh join GA MG?
    kalau belom meh la join :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  9. Jalan-jalan ke sini.... dtg dari segmen yg sama

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-bang-ang.html

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah. Singgah dari GA sama :)
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  11. singgah dan follow!

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dan follow sini :)

    http://ekinhoza.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  13. salam dear, mama dari segmen yang sama, salam kenal, jom singgah blog mama pulak..
    http://www.mamaniza.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  14. Datang blogwalking....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    Jemput join GA...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  15. datang Blogwalking sini.... gudluck ye! :D

    ReplyDelete
  16. CP datang membalas kunjungan
    http://realiticikpin.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  17. singgah balas kunjungan :) good luck ^^

    ReplyDelete
  18. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  19. Salam Ukhuwah Fillah ..
    Kak LyaSinggah Sini Dari Giveaway Yang Sama ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html
    All The Best Ya !!!

    ReplyDelete
  20. dtg joging pagi2 kat sini.. dari segmen yang sama, salam kenalan :)

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang.html

    ReplyDelete
  22. TAHNIAH !! WEEE ~~ TAHNIAH !!
    Mai mai semak cepat.. Dah menang tu..
    Senarai Pemenang

    Redeem hadiah sehingga 1 September 2015 ya. CT dah senaraikan cara-cara nak redeem hadiah. Mohon ikut :D Thank you and jumpa lagi dalam segmen yang seterusnya.

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.