Jamuan hari raya di tempat kerja ayah

Assalamualaikum..semalam tak sempat nak update blog sebab nak pi jamuan hari raya kat tempat kerja ayah Za..eerrr..baru tinggal beberapa jam ja blog dah tak taw nak update entry.ok merapu..huhu..Suasana konfemlah meriah kan..pakai baju kurung  raya warna-warni.yg lelaki pakai baju melayu *banyak yang pakai baju santai* Memang happening lah semalam..Gambar?Eh,mestilah ada..dari awal jamuan sampai habis jamuan,keja snap sini snap sana..haha..over pulak ye dok?Biarlah kan..bukan selalu..tapi yg boleh upload kat sini sikit je lah..panjang pulak entry ni kalau semua gambar Za upload..ni pun dah rasa macam panjang..jom layan gambar kat bawah.



Nasi beriani ayam + jelatah + dalca

ketupat + lemang + rendang daging

mi kuah
kambing golek bbq *ketupat tu adik yg saja letak*
betapa sedapnya daging kambing ni...hahaha
jamuan dah habis

kemas jangan tak kemas..
bersurai..
 Dengan ucapan Alhamdulillah,maka bersurailah semuanya..hehe..eh,nak belanja 1 gambar lagi..tengok bawah..jangan marah haa..


Za and my mom tersayang
Ok yg tu ja nak update,bye korang ! :)

10 comments:

  1. Perghhh nasi beriani di tangga teratas . hahaha .. :D

    ReplyDelete
  2. kebetulan sedang puasa 6 syawal..wow sedap nya..hingga menjilat jari..salam blogger

    ReplyDelete
  3. bestnyeeee...... dapat mkn sedap2... nyummyyy

    ReplyDelete
  4. kambing golek bbq tu yg mahal tu...

    ReplyDelete
  5. Bestnyerr dapat join open house hehehe....makan jgn tak makan..alolololomanjanya dia ngan mak dia hehehe

    ReplyDelete
  6. amboi... kambing golek dia dapat.. haha

    ReplyDelete
  7. wahhh...tgk gambar pn dah terliur dah...hee

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.