Terdesak nak dapat duit sangat ke?




Assalamualaikum..Memang bengang bila buka ja blog,nak check chat box tengok2 ada link macam ni..Tak paham betul lah dengan spesies yg suka letak link iklan dalam chat box..Hang terdesak sangat ka nak dapat duit sampai kena buat cara yg macam ni? sekali dua boleh dimaafkan,tapi dah selalu sangat dah ni..Nak cari makan pun buatlah dengan cara yg betul,Apa salahnya mintak klik secara elok.Bukan guna ayat entah apa2 nak suruh orang klik..


27 comments:

  1. Hum..menyampah dengan orang yang cakap tak senonoh tak beradab macam tu

    ReplyDelete
  2. Hahaha. Sakit jaa hatii~ T.T kann?

    ReplyDelete
  3. motif sangat...masalahnya lagi org tak klik kalau macam tu -_-

    ReplyDelete
  4. heeee...tuh la Nad tak berapa gemar letak chatbox tu...tak berapa suka bila ada yang cakap2 merapu2 macam ni..

    ReplyDelete
  5. hurmm penah kena.. dulu kena tulis ayt xelok.. ishh.. terdesak sgt la tu.. annoying sungguh...

    ReplyDelete
  6. Cbox akak pun mereka singgah dgn ayat yg sama ;(

    ReplyDelete
  7. This is one of the reason sy remove chat box dr blog..kiki..sabar ye...kiki

    ReplyDelete
  8. sebab tu akak tak guna chatbox tu..semak rasanya...

    ReplyDelete
  9. amboi ayat orang2 tu... akak pun malas nak buat cbox. jadi macma ni lah.. haish...

    ReplyDelete
  10. malas nak check citcat box ni. sbb dah selalu kena.

    ReplyDelete
  11. haa tu la, pelik kan... suka tulis bukan2, klik2 iklan punya link

    ReplyDelete
  12. Manusia PELIK ni kalau kita layan semakin lama semakin menjadi2

    ReplyDelete
  13. ramai yang kena. lomokey taksilap nama dia.
    menyampah betul.

    ReplyDelete
  14. Dulu akk letak jgk cbox..pastu byk sgt org buh iklan..terus delete..haha..

    ReplyDelete
  15. mcm2 dorang ni, klu dpt duit pon x berkat dgn cara macam ni...

    ReplyDelete
  16. betul2 . kat facebook pon bersepah

    ReplyDelete
  17. Sbb tu sue x nk psg cbox..mcm2 la skrg ni kn..

    ReplyDelete
  18. sama lah... huhu... sy x klik trus.. sy right klik dulu then copy url dia... huhu... kalau url dia pelik xnak bukak...

    ReplyDelete
  19. Kuang hajo namanya tu. blom lg yg spam link iklan. Sabo jela :)

    ReplyDelete
  20. mmg sakit hati je tgk...dulu pernah ada shoutbox tu mcm tu...skrg dh buang...sebab bnda yg sama dan jugak sbb ada org hack blog guna cara macam tu...diaorang letak link...then bila kita klik, dia akan kluar satu page yg mngatakan kita dah sign out...and suh sign in balik...so kena berhati-hati la...sblm sign in apa2, tgk URL website tu dlu. =)

    ReplyDelete
  21. kekadang biarkan je. tengok link2 tu. bit.ly mmg spam.

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.