Menang Mini Giveaway Tengkubutang bersama Embun Beauty House




Assalamualaikum..Alhamdulillah..Rezeki untuk menang dalam giveaway lagi..Za dapat hadiah no.1..Tak sangka sebenarnya akan menang..Lepas semak senarai peserta kat gambar bawah banyak kali,baru percaya tu nombor blog Za..



Dan hadiah dah sampai..Kali ni bukan motor abang posmen yg hantar..tapi van pos laju..hehe..Za menang jam hiasan macam gambar kat bawah ni..






Jam bentuk vespa..ok sooooooo cantik..Antik gituu..Siap ada nama Za lagi dekat moto tu..Za suka sangat.. ^_^


Za nak ucapkan terima kasih kepada pihak penganjur giveaway iaitu Blog TengkuButang dan sponsor Page Embun Beauty House .


P/S : tujuan entry ni ditaip bukan untuk menunjuk2 ya..Maaf sekali lagi.Za cuma nak kongsikan kegembiraan dalam blog ni..Sikit pun takda perasaan riak..


10 comments:

  1. Tahniah za murah rezki, cntik jam tu

    ReplyDelete
  2. waaa.... comelnya vespa tu! comel sgt2..... untungnya za dapat!

    ReplyDelete
  3. Wahhh tahniah Za, bestnya menang semua tu. Comel comel hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh kalau menang scooter betul sebijik tu... nanges satu negara nih... hahaha

    ReplyDelete
  5. cantik sangat jam tu. tahniah ^^

    ReplyDelete
  6. Tahniah Ct .Wah wah wah murah rezeki ......

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.