GIVEAWAY : BLOGGER 1 MALAYSIA



Assalamualaikum..Klik banner kalau nak join..Za blogger dari Kedah.. ^_^ *bangga jadik anak kedah*
Kenapa jadi blogger?Ikut kawan..hahaha..sebab tengok blog dia cantik sangat..Za pun nak jugak ada blog yg cantik macam dia..Kalau dikira,ni blog yang ke-3..Yang pertama,kawan tolong buatkan,nak log in tetiba password  lupa..Blog yg ke-2,entah silap kat mana,delete.dan ni blog yg ke-3..Alhamdulillah,bertahan sampai sekarang..panjang pulak menaipnya..Ok lah.tu jaa..daaaa~~~

tag : AWAK , YOU , KAMU

Tarikh tamat 27 September 2014

10 comments:

  1. diterima. thanx join. wish u luck :)

    ReplyDelete
  2. Bila boleh nak jumpa za nie..padahal dok dekat jer kan..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kita jumpa kak..Insha Allah.. ^_^

      Delete
  3. Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Giveaway Blogger 1 Malaysia

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.