Perbezaan antara kawan biasa dan kawan baik



Assalamualaikum..Sahih..haha..Kadang2 geram pun ada..Tapi dengan kerenah diorang ni lah yg dapat menghiburkan hati dikala duka..Senakal-nakal depa pun,depa tetap terbaik.. Sayang hampa ketat2 weyh !!




19 comments:

  1. Assalammualaikum.... sitizawiah,

    kawan baik dengan kawan biasa tentu berbeza kan... hanya kita yang kenal kekawan kita kan..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. haha setuju2... :-)

    Salam kenal, nice blog, jemput datang ke SEIKHLAS MEMORI

    ReplyDelete
  3. harap semua kawan kita baik - baik belaka ...

    ReplyDelete
  4. rindunya kengkwan aka housemate aka roomate aka coursemate..huhu..

    ReplyDelete
  5. berbeza.. kengkadang kwn baik bila susah cari, bila senang tinggal... tp kwn biasa tak ada apa pon...

    ReplyDelete
  6. kawan ni kita kena pilih betul-betul, silap pilih kawan... habis kita..
    singgah menabung untuk za.. :)

    ReplyDelete
  7. hahaha.. dialog kawan baik tu yang takleh blah tu .. Diorang kata apa pun , even sentap pun , sentap kejap ja . Pastu sambung dialog . Kadang-2 sorang dok cakap poyo-2 , kesian sangat , tolong poyo sekali . Lepas tu gelak .

    ReplyDelete
  8. hahahaha serious lawak gila. tapi itulah hakikatnya. hahaha

    ReplyDelete
  9. ada beza yang ketara antara kawan biasa & kawan baik.

    ReplyDelete
  10. haha..betul tu.dgn kwn baik ni slamber je nak ckp apa pun,tak payah nak cover baik sgt tp still boleh memahami antara satu sama lain.hehe

    ReplyDelete
  11. selalu jadii cam nih. Hahaha. XD

    ReplyDelete
  12. follow here ..
    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  13. hahaha..betul2..bila dah jadi kamceng mcm tue la perangai kan..=D

    ReplyDelete
  14. Camni la bila dah namanya kawan baik...

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.