Pemenang Segmen:Saya nak keychain CH



Assalamualaikum..SP hujan sekarang..sejuk,dan hari ni Za tak berapa nak sihat.kurang aktiviti blogwalking,update entry dan entah..mood hilang..huhu.Ni pun sebab dah berjanji nak update senarai pemenang malam ni..Kalau tak,dah tidoq..haha..Membebel panjang pulak walaupun tak sihat.Maaf yer..Ok tadi Za dah selesai cabut undi *guna random.org jaa*  Senarai pemenang ?Kejap laa..nak mintak tolong ni..sedekah 20 sen kat sini? hehe..ok scroll bawah untuk tengok pemenang.. :)


SENARAI PESERTA



PEMENANG KEYCHAIN :








Nombor siapakah yg bertuah?Ada tak?hehe..Kalau ada,tahniah ya..kalau takdak,jangan sedih2..Belum ada rezeki..Eh,kalau nak jugak,try join GIVEAWAY NI dan GIVEAWAY NI sebab Za ada sponsor kat dua2 giveaway tu..Kepada pemenang,sila beri details secepat mungkin sebab hari Khamis ni Za dah nak pi pos hadiah..Hantar details seperti NAMA,ALAMAT RUMAH,NO.TELEFON di fanpage..*ada di sidebar blog*


P/S ; Terima kasih korang yg join GA ni.Za tak larat dah,tata..


20 comments:

  1. tahniah la pada yang berjaya..Acik tak pandai nak tengok.

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Sipi ja dengan no saya...takdak rezeki

    ReplyDelete
  3. Aaaa nak jerit jap... tak sangka no 8 tu bertuah... haha yeay! rezeki! terima kasih za..

    ReplyDelete
  4. sipiiiiiiiiiiii ... hahaha .. apa-2 pun tahniahhhh kat semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  5. tahniah buat para pemenang ^^ get enough rest za ^^

    ReplyDelete
  6. alamak.. no tak naik la ini malam.. hihi

    ReplyDelete
  7. alaa x tersenaraii.. tahniah kpd pemenang :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  9. tahniah buat semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  10. Alooo ...
    Tahniah buat semua pemenang ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.