Minat kumpul keychain

Assalamualaikum..dok perah idea nak update blog sebenarnya..Tetiba terpandang koleksi keychain yg sedia ada..so,dapat dah idea..dia mai daaah!!haha..so,entry kali ni tentang keychain lah yer..Za suka kumpul keychain..entah sebab apa,sebab comel kot..Kalau pi melancong,mesti kena beli keychain..mesti !!Ada jugak yg orang bagi,sebab depa taw ceq ni suka keychain..Jom usha gambaq kat bawah ni..


Keychain Cameron Highlands 

Sabah bah 

Thailand mari

Keychain dari Mak Andak *PULAU PANGKOR*

Keychain Kelantan

Pantai Merdeka

Keychain Langkawi dan I Love Malaysia

Tu ja..Terima kasih sudi baca entry entah apa2 ni.. Korang pulak suka apa?

P/S : Watermark tu yg lama punya sebab ni gambar lama..

11 comments:

  1. Dulu masa sekolah memang minat kumpul keychain.. tapi dah beberapa tahun kebelakangan nih lebih suka kumpul fridge magnet.. ada yang dibeli sendiri, ada juga pemberian rakan-rakan.. dah nak penuh pintu peti ais sebelah atas tuh..

    ReplyDelete
  2. byknya koleksi Za..akak tak minat sangat kumpul keychain...akak lebih suka kumpul FM..hehehe

    ReplyDelete
  3. saya juga suka kumpul keychain, mug, topi dll. kalau nak tengok sila ziarah link berikut:

    http://al-lavendari.blogspot.com/2010/11/daku-suka-mengumpul.html

    ReplyDelete
  4. Cik Mimie pun suka kumpul masa tyme blajar dulu..hehehe..ada lagi dalam kotak keychain2 tu..skrg dah keje..xde masa dah..hoho..

    ReplyDelete
  5. kite pun kumpul keuchain dan button..

    ReplyDelete
  6. anis suke jugak kumpul keychain.. banyak org bagi je..hihi

    ReplyDelete
  7. heheeh same lah kite, kebanyakkan keychain pon hasil dr pemberian orang.. simpan dlm kotak...
    rindue kt kawan mase blaja2 dulu

    ReplyDelete
  8. Woahh banyaknya keychain! Kita pun ada kumpul jugak semua simpan dalam satu box hihi

    ReplyDelete
  9. rajin nya awk. kalau sy mg da tercabut belaka

    ReplyDelete
  10. wahhh, za suka kumpul keychain ye... nnt join giveaway akak ye, akak nak kasi keychain dari paris... :D

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.