Barang dari Zalora dah sampai! :)

Assalamualaikum..sambil minum air ais kosong depan laptop ni Za nak review pasal Zalora..korang mesti taw kan pasal laman web shoping online yang tengah hangat sekarang ni dalam tv.alaa..iklan yang menjerit-jerit bila barang sampai ke rumah tu..haha..Alhamdulillah Za dapat baucer Rm50 dari Zalora..masa nak shopping pilih apa yang nak,adohai..rambang mata.berpinar-pinar mata tengok baju , kasut , aksesori dan lain2 lagi..eh,yang pakaian 'ehem2' tu pun ada jual taw..hehe..semua cantik2 dan menarik..tunggu korang pilih dan beli je..penghantaran pun cepat..terkejut masa van Gdex mai depan rumah,adik lelaki yang kecik tu yang menjerit2.*bukan Za yang menjerit*harga yang Zalora tawarkan memang berpatutan.memang harga mampu milik la..eh,nak tengok apa yang Za pilih?jap2 nak upload..sila scroll ke bawah..






tak sempat nak seterika baju ni xD
cantik tak?hehe..memang bagus shopping dekat Zalora..:) ape tunggu lagi?jom la serbu laman web Zalora !

5 comments:

  1. asri pun dapat voucher gak nak tahu asri beli apa jom terjah at sini http://asrirayrock.blogspot.com/2013/04/pengalaman-shopping-online-di-zalora.html

    ReplyDelete
  2. tak dapat lagi voucher. tengah tunggu. huhu

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.