Blog akan terabai

Assalamualaikum..Za just nak inform yg blog pink ni akan terabai untuk seketika sebab Za dah mula bekerja..makin kurang lah cerita and tips nak bgi kat korang..huhuhu..sorry ya korang..nanti Za ada masa,tips akan diupdate.takkan lupa punyalah..and nak bagitaw jugak yg hadiah2 yang Za menang dah sampai..tapi tak sempat nak update dari GA mana sebab buat entry ni pun dalam keadaan tergesa-gesa sebab nak bersiap pi kerja..tapi sempat lah snap picture hadiah yg dapat..tq penganjur and sponsor.







P/S : Kepada pemenang yg join GA Za,maybe lambat sikit Za pos hadiah ..kena tunggu cuti..harap bersabar ye..

2 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.