Pemenang Giveaway 5 Hari je

Assalamualaikum..Pertama sekali nak mintak maaf sebab lambat umumkan pemenang..Sibuk sampai  tak sempat nak update blog..huhu..sorry ya..ok..korang dah sedia maklum yang Giveaway 5 Hari je dah tamat secara rasmi pada 15/2/2014 tepat2 jam 2 petang..Senarai peserta boleh semak di SINI .

PEMENANGNYA IALAH :


Ha..macam mana?nombor korang ke?kalau ya,tahniah..dan kalau tak,takda rezeki korang lah tu..jangan sedih2 taw..kepada pemenang,sila hantar detail seperti NAMA,ALAMAT RUMAH, dan NOMBOR TELEFON ke Page SitiZawiahLife .Terima kasih kepada semua peserta..


P/S : Bulan depan tak sure nak buat GA ke tak.. :(

6 comments:

  1. tahniah pemenang..sipi2 jer =D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Serius tak sangka tu nombor RATU *pengsan kejap*
    Thanks sangat-sangat :D

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.