Review blog peserta Segmen Review Blog

Assalamualaikum..Sekarang za nak review peserta yang telah men'join'kan blog diorang dalam Segmen Review Blog yang za dah buat hari tu..tak sangka ramai..hehehe..tanpa membuang masa,jom baca.

-header cantik.
-blog yang kemas.
-bertemakan warna purple.
-tapi kenapa About ada dua eh? :)

-header simple tapi comel.
-widget tersusun rapi di sidebar.
-blog simple tapi menarik.




-header cantik.
-bertemakan warna pink.*kita geng!*
-'hasil karya aku' , kalau boleh letak scroll bar..:)


Candie Blossom (http://nadiaramlee.blogspot.com/)
-blog yang ceria.
-lebih baik letak follower widget sebab button follow awakada error..

-header awesome.
-blogger femes join segmen Za ! *abaikan statement ni*
-widget kemas,tak berserabut.

Nakahime 
 -blog ala-ala anime.
-header tu comel sangat.
-blog bertemakan warna grey.

Natasya Pink (http://www.natasya-pink.my/)
-blog comel.
-peminat k-pop eh?
-widget kemas.

-header sentiasa cantik.
-widget dalam blog kak huda pun teratur.
-loading cepat je.
-tutorial yang sangat berguna.

-blog kemas dan menarik.
-loading tak mengambil masa yg lama.
-widget tersusun rapi.
-kalau boleh letak follower widget daripada button follow ala-ala tumblr.

Coret-coret Budak Kecik
-header comel.
-kalau nak lawat blog dia kena sediakan payung,sebab hujan.
-blog yang kemas dan simple.

Iyraa
-header simple tapi menarik.
-kalau boleh follower widget letak atas.
-susun atur widget dah kemas..

Muka Malu
-header simple tapi menarik.
-blog archieve letak scroll bar lagi kemas.


Nina Maslizza
-blog yang simple.
-widget yang panjang2 tu letak scroll bar bagi kemas.


-header cantik sangat.
-rajin join segmen,ga dan sebagainya.
-blog kemas dan widget tersusun rapi.

-header cantik.
-bertemakan warna purple.
-widget tersusun rapi dan kemas.

Nurin Aqilah
-header simple but comel.
-widget kemas.
-loading pun boleh tahan.

http://nerdgirlgroup.blogspot.com/
-header memang cantik.
-susunan widget kemas.
-cursor switch tu cam menarik je..hehe..*seronok main2 switch tu*


The Directioners 
-header simple but nice.
-peminat 1Direction ni.
 -lebih baik letak follower widget daripada button follow ala-ala tumblr tu.


ccicutedollylicious
-header memang sangat cantik.
-ada freebies yang comel2.
-widget blog tersusun kemas di sidebar.

Ain Zuhairi's blog
-header cantik.
-blog bertemakan warna purple.
-widget kemas.

Hakim Blog
-blog yang simple tapi menarik.
-widget memang diakui sangat tersusun kemas.

-header cun.
-credit section kenapa ada dua?
-the owner kosong eh?
-widget tersusun rapi cuma yang za kata tu je kena tengok kot?

todreamfantastic
-blog yang simple tapi menarik.
-blog archieve kalau boleh letak scroll bar..


-header cantik.
-kalau boleh Tentang awak tu letak 1 je cukup kot?
-twitter ada dua ke?
-follower widget kalau boleh letak atas sikit.

farahshahirah
-header simple but nice.
-blog bertemakan warna purple.
-widget tersusun rapi dan kemas.

Asmar Arafad
-blog simple tapi menarik.
-blog archieve kalau boleh letak scroll bar.
-folower widget letak atas sikit pun ok jugak.

-header cantik.
-pageview dengan berapa orang datang melawat ada dua eh?
-widget kemas dan teratur.

-header cantik.
-blog archieve baik letak scroll bar supaya kemas.


Diari Online Nurul
-blog yang cantik.
-bertemakan warna pink.
-widget sangat kemas.loading cepat giler.

-header simple tapi cantik.
-kalau boleh buang widget yang tak penting sebab kemungkinan akan memberatkan blog.
-widget yang panjang2 tu lebih elok letak scroll bar.
-follower widget letak atas sikit pun ok.

-header yang simple tapi menarik.
-widget di sidebar tersusun kemas.

-header cantik.
-blog bertemakan warna biru.
-widget tersusun elok di sidebar.


-header simple tapi menarik.
-widget kemas dan teratur.
-tak perlu tukar pape .dah awesome.:)

Fiqa Nsz
-header cun.
-widget kemas di sidebar.

ezbil-official
-blog bertemakan warna biru.
-blog yang simple tapi kemas.
pwidget pun teratur susunannya.

-header comel.
-widget kemas.
-blog bertemakan warna pink.
-bloglist letak scroll bar kalau taknak panjang.

Alhamdulillah..selesai sudah.kalau ada salah dan silap,terkasar penaipan,harap dimaafkan..:)

2 comments:

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.