Sambungan kedua Review blog untuk segmen

ok..jom za sambung review ok..:).yang first tu korang dah baca?belum?ish3..meh baca kat SINI .




masuk je blog ni disajikan dengan lagu cinta.*eh,za tak tahu tajuk lagu tu*.blog yg bertemakan warna pink...yaa kita geng !! comel je bear kat tepi tu..blog yang kemas..bagi ringkas je ye,memang TERBAIK la...nak tengok lagi besar?kelik je gambar ats tu..:)





blog menarik dan ringkas..mula2 masuk terfikir .' eh blog laki ke perempuan ni?" tapi dah tengok dekat owner blog .oh.baru tahu..lelaki..hehe..widget tersusun kemas dekat sidebar..cun je..eh bukan cun..smart je..:3 jom usha2 blog ni.owner suka masuk segmen,giveaway taw..rajinnyer..:)






blog pink lagi..comel2...kita geng..haha...header tu lawa la..tertarik je..tambah2 ada gadis ayu kat situ..kalau laa ada abang boleh pi pinang kan..haha..ok..*dah melalut*sori ye..widget tersusun kemas..ok..good !header tu sebelah kanan ada kalkulator and buku2.mesti maknanya rajin study kan?dan sebelah kiri pulak ada kasut high heels dengan laptop.mesti rajin berinternet dan shopping kan?digabungkan menjadi suka berinternet,shopping tapi tak lupakan pelajaran.*bajet tahu je za ni*



blog comel yang bertemakan warna biru..sedap mata memandang..semua lengkap..widget kemas..dalam blog ni ada tutorial dan freebies taw..kalau korang nak makeover blog guna tutorial dalam blog ni..insyaallah dapat membantu..terjah taw.tak rugi kalau terjah.:)



header berwarna-warni..pelangi gitu..hehe..blog yang simple..tapi za nak komen tentang widget2 tu kalau nak lagi kemas letak scroll bar..sekurang2nya tak la nampak panjang sangat kan?itu hanya pendapat za..nak ikut or tak terpulang kepada empunya blog..:). follower widget tu letak atas kalau boleh..senang orang nak follow..dan lagi satu,wujudkan cbox untuk orang tinggal jejak..*maaf kalau komen za menyinggung perasaan empunya blog*





blog pink again..:) komen tentang blog ni..hemm..follower widget tu kalau boleh letak ats..senang orang nak follow blog..:) nak tanya eh.kenapa button  twitter dan facebook ada dua eh?tepi blog dan bawah blog?salah letak ke or memang diletak di situ..blog simple tapi menarik..teruskan berblog..hehe..:)




cantiknya header !! tu ayat first yg terlintas dalam fikiran masa mula2 masuk blog ni..tema ungu..comel2..:).empunya blog ni rajin join giveaway and segmen..widget tersusun..tapi yg dekat tajuk BLOG VAVAVOOOM dan SEJARAH SILAM tu kalau letak scroll box lagi ok..sebab kalau letak scroll,tak la nampak panjang sangat kan..:).itu hanya pandangan za..:). dan follower widget tu letak ats..senang orang nak follow..



3 comments:

  1. wah.. thanx review my blog.. :)

    p/s : cun pun boleh saja.. kih3x...

    ReplyDelete
  2. Thanks za, review blog saya :)happy blogging !

    ReplyDelete

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.