Review Blog untuk Segmen

terima kasih kepada semua yg join..yang like gambar tu harap2 JUJUR ya..ok taknak taip panjang lebar nanti korang bosan pulak.. :3 .jom baca komen tentang blog diorang ni..:) klik gambar kalau nak ke blog diorang.

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/
Blog Afiqah diberi nama Bila Si Pendek Berblogging..masa mula2 masuk blog afiqah,za terfikir jugak nama tu saje2 direka untuk blog dia atau pun memang si empunya blog memang pendek..maaf ye..*jangan marah*berbalik kepada blog afiqah,blog afiqah memang cantik..loading pun laju...widget semua tersusun..good job afiqah . :)




first masuk2 tengok header dia tertulis Kpop & Anime Lover..yes..betul sangkaan za *sangkaan?memang terang lagi bersuluh* kat situ yg dia peminat kpop & anime..blog yang bertemakan warna pink..eh,sama la..hehe..empunya blog ni guna blogskin kan?comel je..dalam blog ada hujan turun .korang kena bawak payung taw,kalau tak bsah ler...



blog hadiah bintang jatuh bertemakan warna biru..sejuk mata memandang..header comel..saya suka3x !! *tiru ayat mei mei* tak tahu nak taip panjang2 tentang blog ni sebab semua cun-melecun !! widget yg memang tersusun and kemas..ada lagu yang sedap untuk didengar..


eh?hanim pun join..terima kasih ye..blogger yang mesra ni..suka tengok blog hanim sebab simple tapi cantik.loading memang saaannnngggaattt3x cepat..hahaha..pandai hias blog ye..:)..good3x ! dalam blog hanim ni ada yang special taw..jarang jumpa blog2 yang lain ada mcm blog hanim ni..nak tahu?korang kena terjah sendiri taw..tengok dekat sidebar blog hanim ye..mula dengan huruf D ! sapa tahu za bagi 20 sen .*gurau je*




blog yang simple tapi menarik..loading pun ok..cepat je..blog bertemakan warna oren lembut kot..haha..sori kalau salah ya.maklum laa mata ni kalau bab2 kaler ni rabun sikit.*tapi nasib baik masa test ujian memandu lulus *.blog ni sedang buat giveaway..15/3/2013 ni akan tamat..insyaallah..hadiah pun awesome.sapa2 nak join,masih sempat lagi..terjah blog ismah ok..



ok..za buat 5 review dulu ok..nanti akan ada lagi..daa..

4 comments:

 
'Copyright 2014 | Blog Siti Zawiah
Designed by BISMI DESIGN ARTZWORK.
Credit watermark by AINA KAMAL.